- مواد لازم:
روغن كنجد:يك و نيم قاشق غذاخوري
سس سوياي غليظ: يك و نيم قاشق غذاخوري
سركه سيب يا برنج: يك و نيم قاشق غذاخوري
زنجبيل رنده شده تازه: يك قاشق غذاخوري
نمك: يك چهارم قاشق چايخوري
گلچههاي يك بروكلي بزرگ همراه با 2 سامتيمتر
ساقه چسبيده به آن: 8 پيمانه
ملاس: يك قاشق غذاخوري
سالمون: نيم كيلوگرم، به 4 قسمت تقسيم شود
- زمان تهيه: 25 دقيقه
- زمان آماده شدن : 25 دقيقه
- روش تهيه:
- فر را روي حرارت 425 درجه فارنهايت تنظيم كنيد. يك ورق پخت لبه دار را با اسپري پخت و پز پوشش دهيد.
- روغن، سس سوياي غليظ. سركه، زنجبيل و يك هشتم قاشق چايخوري نمك را درون كاسهاي با هم مخلوط كنيد. بروكلي را اضافه كرده و هم بزنيد تا خوب آغشته به مواد فوق شود. سپس مواد را با استفاده از كفگير به درون قابلمه آماده شده از قبل بريزيد و سعي كنيد تا آن جا كه ميتوانيد مايع مواد را درون كاسه باقي بگذاريد. ملاس را درون مواد مايع درون كاسه اضافه كنيد.
- بروكليها را به مدت 5 دقيقه تفت دهيد و آنها را به يك طرف قابلمه منتقل كنيد و سالمونها را بر روي ديگر قابلمه قرار دهيد.
- سالمونها را با يك هشتم نمك باقيمانده طعم دار كنيد و با استفاده از يك برس روي آنها را با براق كننده ملاس براق كنيد.
- سالمون را به مدت 10 - 7 دقيقه بيشتر حرارت داده و سرخ كنيد، سپس روي آنها دانههاي كنجد بپاشيد.
telegraph
نظر شما